WYSIWYG Web Builder
B&B Ter Brugge
Bed and breakfast
Stationsstraat 119
8490   Jabbeke
Tel.: 00 32 50 812 771
HOME KAMERS LIGGING ONTBIJT CONTACT TARIEF 2020 RESERVEREN LINKS
Onze kamers zijn genaamd naar enkele regionale kunstenaars. Zo verwijst de gastenkamer Permeke naar één van onze bekendste kunstenaars van de 20ste eeuw die woonachtig was in Jabbeke en er een museum heeft in zijn vroegere woning. De gastenkamer Ensor brengt ons de uit Oostende afkomstige internationaal vermaarde kunstschilder in herinnering. De 2persoonskamer Delvaux verwijst naar de vermaarde kunstenaar die in Koksijde een prachtig museum heeft en bekend werd doo
UNIEKE LIGGING
De ligging is UNIEK langsheen het Kanaal Oostende/brugge, met uitzicht over de omringende natuur te midden van de Polders. Gelegen aan één van de belangsrijkste FIETSKNOOPPUNTEN om je fietsvakantie in de beste omstandigheden te starten.
Wij bieden u alle faciliteiten voor een TOPVAKANTIE!!!
info@terbruggejabbeke.com RESERVEREN
Onze gastenkamers hebben elk hun eigen karakter, de decoratie is zorgvuldig uitgekozen om de kamer zo aangenaam mogelijk te maken voor zowel een kort als lang verblijf.
Badkamer familiekamer
Gastenkamer faciliteiten
familiekamer
Gastenkamer 2 personen
gastenkamer
Familiekamer (3 plaatsen)
PRIVATE BADKAMER VOORZIEN VAN BADLINNEN
KOFFIE- & THEEFACILITEITEN
COMFORTBEDDEN MET LUXE LINNEN
GRATIS WI-FI - KABELTV
FRIGO MET FRISDRANKEN
KINDERKAMER MET STAPELBED
Onze ruime gastenkamers hebben elk hun eigen badkamer met ruime inloopdouche of bad met douche in de familiekamer, lavabo en toilet. Daarnaast zijn er  thee- en koffiefaciliteiten, de kabeltelevisie.
In de frigo vindt men een assortiment frisdranken.

GASTENKAMERS
MET
ALLE COMFORT